aquaunion – Frissesség, egészség


Új termékeink piacra történő bevezetését rengeteg kutatómunka, szakvélemények elemzése, és nem utolsó sorban a fogyasztói vélemények kikérése előzi meg. A számos, sajnos többnyire negatív visszajelzés alapján jutottunk arra a döntésre, hogy az ivóvíz terén is reformot fogunk bevezetni a kiemelt ügyfeleink és az egészséges életvitel iránt elkötelezett emberek számára is.

Sajnos, ki kell jelentenünk, hogy az ivóvíz minősége hazánk számos területén kívánnivalót hagy maga után, és néhány területen akár egészségkárosító hatása is lehet. Miután ezt akreditált laboratóriumi vizsgálatok egyértelműen alátámasztották, nem volt kérdés számunkra, hogy a jó minőségű, egészséges enom tiszta víz mindenkinek alanyi jogon jár!

Szolgáltatásaink

az országon belül egyedülálló módon fejlődtünk, elsősorban cégek és háztartások tekintetében – azzal a céllal, hogy hozzájáruljunk az egészséges napi vízellátáshoz. Az Aquaunion cég a vízadagolók értékesítésével és forgalmazásával is foglalkozik, aminek köszönhetően az ivási rendszer mindig kéznél lesz!

A részleg az ivóvíz-aquaunionra összpontosított


A jelen, modern és rohanó kor embere annyira tájékozatlan az egészségügyben, hogy több évtizeddel ezelőtt célt tűztünk ki magunk elé: változtatni kell! Tevékenységünket talán mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy ennyi év után is elmondhatjuk: folyamatosan fejlődünk, egyre többen csatlakoznak hozzánk és mutatják meg bizalmukat.

Kiemelt ügyfeleink egészségére gondolva, a folyamatos innovációk és a termékpaletta bővítése mellett küldetésünknek tekintjük anyatermészetünk rejtett kincseinek felhasználását. Felfedeztünk egy ilyen vízforrást, amely összetételénél fogva joggal került be kínálatunkba, mi több, 2015 óta kizárólagos forgalmazója lettünk ennek a földi „ajándéknak“. Az általunk forgalmazott víz egy 130 méter mély artézi kútból származik. Pí központokban végzett kezelés után edzett, újrahasznosítható gallonokba kerül, és a modern technikáknak köszönhetően sokáig friss marad.

"Meg kell tapasztalnod a hőséget és a sivatagot, hogy megértsd egy pohár víz értékét."

Zorán Stevanovic