A jó ivóvíz pontosan meghatározott és tiszteletben tartott tápértékekkel rendelkezik.


Nem elég az ivóvízből kiszűrni a káros anyagokat, ami természetesen elengedhetetlen, hanem az optimális minőséghez közeli minőséget kell elérni az ún. forrásvíz. Az sem mindegy, hogy a jó ivóvízben milyen arányban és milyen kémiai formában vannak jelen a makro- és mikroelemek.

Egy felnőtt ember szervezetének2-2,5 liter vízre van szüksége naponta. Naponta 1400 liter víz áramlik át agyunkon, 2000 liter pedig mossa a vesénket. Az elfogyasztott víz áthalad az egész testen. A víz fő funkciója az emberi szervezetben, hogyellátja a szerveket tápanyagokkal és eltávolítsa a káros anyagcseretermékeket a szervezetből.Ez különösen fontos olyan helyzetekben, amikor a szervezet legyengült betegségtől, fizikai kimerültségtől vagy különböző élettani változásokon megy keresztül (terhesség, szoptatás stb.)

Mítoszok és feltételezések a vízzel kapcsolatban:

 

A magas ásványianyag-tartalmú ásványvíz túlzott fogyasztásával az a probléma, hogy az ásványi sók szervetlenek, azaz élettelenek, ezért a szervezet nem, vagy csak minimális mértékben tudja hasznosítani azokat. Szervezetünk az ásványi anyagokat teljes mértékben tudja hasznosítani a táplálkozásban, és a szükséges ásványianyag-ellátás akár 90-95%-át is táplálékkal látjuk el. Szervetlen ásványi sók megtelepednek szervezetünkben, és ez vesekő, epekő, fogkő képződéséhez és az artériák megkeményedéséhez vezethet, az ízületek rugalmatlanná (fájdalmassá) válhatnak.
Röviden: nem. Nem mindegy, mit és mennyit iszunk. A biológiai vízellátási szükséglet kielégítésére a tiszta és természetes víz a legalkalmasabb. A tiszta víz jó ízű, kiválóan oltja a szomjat, emellett táplálkozási és élettani szempontból is fontos, hogy ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmazzon olyan formában, hogy azokat a szervezet könnyen feldolgozza és felhasználja.

Az ország különböző régióiban eltérő minőségű a csapvíz, de van valami közös: a kezelés során olyan anyagok kerülnek be vagy maradnak meg benne, amelyek nem a számunkra legmegfelelőbbek. Sok olyan ásványi anyagot találhatunk benne, amelyek nem hasznosak és problémákat okozhatnak. Sajnos az is tény, hogy ha a vízszolgáltató által szolgáltatott ivóvíz minősége kielégítő is, mire az az elavult vízvezetékeken keresztül a poharainkhoz ér, a minősége sokszor ivásra alkalmatlan.

Fontos tudni, hogy csak az ivóvíz nem helyettesíthető más élelmiszerrel, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű. A benne egyes területeken fellelhető káros anyagok egyike az arzén, amely kimutathatóan több millió ember ivóvizében található meg a szükségesnél magasabb koncentrációban. A szakértők szerint ez nem jelent túl nagy veszélyt, ugyanakkor hatással lehet a bőr-, tüdő- és veserák magasabb kockázatára. A második nagy probléma a klórozás: a vízfertőtlenítést klórral végzik, bár az ilyen klórkoncentrációjú víz nem károsítja az egészséget, az biztos, hogy nem tesz jót szervezetünknek. Néha a vízvezetékekből származó ólom is kockázatot jelenthet. Ezt a csőcserével megelőzhetjük. A tartós fáradtság, memóriazavarok vagy gyengeség figyelmeztet bennünket a magas ólomtartalmú vízre. Valószínűleg Ön is találkozott már ezekkel a tünetekkel, és nem is gondolta, hogy a rossz minőségű víz okozhatja!

Mint ismeretes, a vízkezelő eszközök univerzálisak vagy speciálisak. Az univerzális készülékek fejlesztése során a gyártók mintegy 10-12 fő paramétert vesznek figyelembe, amelyeket az illetékes hatóságok rendszeresen ellenőriznek, és igyekeznek a tisztított víz paramétereit az előírt határértékek között tartani. Vannak igényesebb vállalkozások is, de egyikük sem veszi figyelembe, hogy a víztisztításnak is a bioaktív mérgező anyagokra kell koncentrálnia – amelyek néha csak néhány molekulában vannak jelen, ez azonban az élő szervezeteket jelentősen károsító anyagok kategóriája. Ez egyike azoknak az új szempontoknak, amelyeknek csak az egészségügyi vízkezelő berendezések felelnek meg.

A második fő különbség az ivóvizet nyerő vízkezelő létesítmények és más létesítmények szerkezete között egy teljesen új nézőpont. Sajnáljuk, hogy ez egyesek számára hír, de ez az igazság. Az új nézőpont az élő szervezetek biológiai szükségletein alapul. A jó ivóvíz pontosan meghatározott és tiszteletben tartott tápértékekkel rendelkezik. Nem elég az ivóvízből kiszűrni a káros anyagokat, ami természetesen elengedhetetlen, hanem az optimális minőséghez közeli minőséget kell elérni az ún. forrásvíz. Nem mindegy továbbá, hogy a jó ivóvízben milyen arányban és milyen kémiai formában vannak jelen a makro- és mikroelemek. Ezt a feladatot a mai napig csak ezek a vízkezelő berendezések töltik be, mert fejlesztésük során a biológiai igényeket is figyelembe vettük. Az ivóvízből a káros anyagok eltávolításakor sokszor kisebb-nagyobb mértékben kikerülnek azok a szükséges összetevők is, amelyek az anyaghiány miatt betegségekhez vezetnek.

A harmadik fő különbség a közönséges ivóvíz és az ivóvíz előállításához használt berendezések között az, hogy az ivóvíznek, akárcsak az élő szervezeteknek (amíg élnek), van egy bizonyos biológiai sugárzó aurája, amely felfedezhető. Az Aura PÍ víz biztosítja a víz magas stabilitását, amit különböző dokumentumok is bizonyítanak, és ennek köszönhetően sokáig nem romlik meg.

Otthoni vízkőmentesítési folyamat.

 

Többet szeretne tudni?

Érdekli a bioenergetikai Pi víz gyártási folyamata és az emberi szervezetre gyakorolt ​​hatása, vagy kérdése van egyéb termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az ingyenes segélyvonalon keresztül

– zöld szám:

06 30 333 0853

vagy írjon a következő címre: info@aquaunion.eu, szívesen válaszolunk!